Menu

Ga op surfvakantie met Flowtrack!

21 mei 2017 - Travel
Ga op surfvakantie met Flowtrack!

FlowTrack is de ultieme zomer(surf)vakantie! FlowTrack is een reisorganisatie die zich gespecialiseerd heeft in actieve zomervakanties voor jong en oud. Als je maar iets met golfsurfen, surfen, relaxen, levensgenieten en een gezellig feestje te maken hebt, dan zit je bij FlowTrack goed!

Elke bestemming heeft zo zijn eigen kwaliteit. Van actieve sporten tot culturele excursies en uitstapjes naar Bordeaux, San Sebastian en Biarritz. Een lifestyle om van te dromen? Hoezo? Zon, zee, strand, surfen, beachparty’s, cerveza’s en een relaxte tijd zijn de onontkoombare ingrediĆ«nten van elk FlowtrackSurf bestemming! Wij bieden verschillende accommodaties, van tenten tot luxe strandchalets, voor elk wat wils, voor zowel kleine als grote groepen.

De surfcamps zijn helemaal beachstyle ingericht om jou het optimale surfgevoel te geven. Een bamboebar, hangmatten, chill-out tenten met Fatboys, gameconsoles, surfvideo’s en surfmuziek op de achtergrond. Kortom: Ć”lles is aanwezig om jou een fantastische zomervakantie te laten beleven.

Ja, ik wil informatie over surfkampen!