Menu

Gratis McDonald’s gifts!

23 juli 2017 - Food & beverages
Gratis McDonald’s gifts!

Woensdag 26 juli is het Global Delivery Day bij McDonald’s. De fastfoodketen viert dan dat je favoriete McDonald’s producten ook gewoon thuis bezorgd kunnen worden via UberEATS. En dat doen ze op een wel heel speciale manier. McDonald’s geeft op die dag namelijk diverse gratis (jazeker, gratis zeggen we!) items weg uit de limited-edition collectie van McDelivery.

McClothes
Wat moet je je nu voorstellen bij een limited-edition collectie van McDelivery? We hebben het nu niet over kleine prulletjes die je gratis bij je Happy Meal krijgt. Het gaat hier onder andere om een Big Mac onesie, een joggingspak van World Famous Fries, een Big Mac kussensloop en een McMuffin trui. Welke McLover wil dat nu niet hebben?

Amsterdam
In Nederland hebben we sinds kort óók McDelivery. Tot nu toe levert McDonald’s echter alleen nog maar in Amsterdam. Dat betekent dat de rest van Nederland geen gratis McDelivery Collection-item kan ontvangen. Voor degenen die woensdag in Amsterdam zijn: lucky you! Jullie kunnen namelijk wel een item uit de collectie ontvangen bij een McDelivery bestelling.

Hoe?
Als je zo’n uniek McDelivery Collection-item wil ontvangen en je in Amsterdam bent, moet je het volgende doen: plaats 26 juli vanaf 11:00 uur een McDelivery bestelling via UberEATS bij één van de deelnemende McDonald’s restaurants en geef daarbij aan welk item uit de collectie je wil ontvangen. Kijk eerst op de UberEATS-app welk Amsterdams restaurant aangesloten is bij McDelivery. Op de app kun je ook zien welke items nog beschikbaar zijn in het restaurant. Ben er snel bij, want op is op! In de tussentijd kun je je alvast vermaken met de collectie!

Ja, ik wil gratis McDonald’s gifts!