Menu

Gratis naar festival Sfinx in België

23 juli 2017 - Non food
Gratis naar festival Sfinx in België

Het vierdaagse gratis Sfinks Mixed festival te Boechout viert deze zomer alweer zijn 42e editie.
Het wordt een groots feest met  verschillende artiesten, op 27 t/m 30 juli 2017.

En dat is niet alles. Op de festivalweide kom je de hele dag door vrolijke parades tegen. Voor de kleinsten is er een kidz village en op de kleurrijke wereldmarkt vind je nooit geziene spulletjes en info over mooie projecten uit alle hoeken van de wereld.

Wereldtalent, bekend en onbekend
Sfinks Mixed brengt traditiegetrouw een groot en divers programma waardoor iedereen zich thuis zal voelen: jong en oud, gezinnen met kinderen en avontuurlijke muziekliefhebbers. Op Sfinks Mixed ontmoet je artiesten van over de hele wereld en dichtbij. Sinds 1975 zet Sfinks artiesten uit de hele wereld op de kaart. Bezoekers ontdekten er sterren als Khaled (Algerije), Youssou N’Dour (Senegal), Mory Kanté (Guinee) en Cesária Évora (Kaapverdië).

Good Food
Tijdens het festival kan je genieten van de lekkerste drankjes en smullen van de heerlijkste maaltijden. Onze maaltijden zijn ter plekke gemaakt met lokale dagverse producten. Onze festivalbars bieden cocktails, fruitsappen en lekkere shakes. Tussen de vele eetkramen vind je o.a. wok gerechten, kebab, tapas, en voor de minder avontuurlijke bezoeker is er voor de eerste keer een frietkraam op de weide. De Kidz Village heeft een aangepaste kaart, voor de kleinsten.

Ja, ik wil gratis naar Sfinx!

P.s.: je kunt ook op 23/9 naar SFINKS MUNDIAL LATINO