Tijdschrift voor creatieve mensen Happy Handmade Living magazine is een nieuw tijdschrift voor creatieve mensen met liefde voor accessoires, mode, materialen en interieur. Drijvende kracht achter het blad is de populaire interieurblogger Lisanne Multem van de gelijknamige website Happy Handmade Living. In het magazine inspireert ze de lezer om zelf aan de slag te gaan met allerlei eigentijdse zelfmaakprojecten. Denk aan een gehaakt vest of juten tas, maar ook creatieve diy’s voor in huis, zoals een raffia wandhanger of macramé plantenhanger. Verder neemt Lisanne je mee naar inspirerende interieurs van bekende bloggers en instagrammers, geeft ze zonnige reistips en duikt ze de keuken in voor heerlijke recepten. Uiteraard ontbreken de nieuwste trends en technieken niet in het magazine.

Het tijdschrift is gedrukt op stevig papier, zodat je het goed kunt bewaren en steeds weer opnieuw van de plank kunt pakken.

Met Happy Handmade Living magazine speelt Uitgeverij Vipmedia in op de trend van het zelf maken en de comeback van allerlei handwerktechnieken, zoals haken en breien. Happy Handmade Living verschijnt vier keer per jaar, telt 100 pagina’s, kost € 8,95 en ligt vanaf donderdag 5 september in de winkel. Het magazine wordt uitgegeven door Vipmedia Publishing & Services, bekend van onder meer de magazines LandIdee, Tuinseizoen en De Tuin op Tafel.

Bestel nu 4 nummers voor maar € 23,50!