Bigbank biedt depositocontracten en spaarrekeningen met aantrekkelijke rentepercentages aan. Bigbank staat voor realisme en duurzaamheid, en heeft een traditioneel bedrijfsmodel. Dit houdt in dat de deposito’s worden gebruikt voor de financiering van sterk gespreide en kleinschalige consumentenkredieten in andere Europese landen waar Bigbank actief is. Het doel, om de meest gewaardeerde digitale financiële dienstverlener te worden, wordt aangevuld met het streven naar moderne en digitale oplossingen. De combinatie van een traditionele bedrijfsaanpak en de ambitie voor innovatie maken Bigbank een betrouwbare partner.

De procedure van het openen van een deposito en spaarrekening is gemakkelijk. U hoeft zich eenmaal te identificeren waarna een deposito en spaarrekening geheel online kan worden geopend. Bij eventuele vragen helpt de klantenservice van Bigbank u deskundig en vlot. Het directe toezicht wordt uitgeoefend door de financiële toezichthouder van Estland, de Financiële Inspectie. Bigbank valt onder het depositogarantiefonds van Estland, dat in lijn met de EU‐richtlijn ingelegde termijndeposito’s en spaarrekeningen inclusief de rente tot een bedrag van € 100.000,- per spaarder garandeert. Depositocontracten Wilt u uw kapitaal over een bepaalde periode op een veilige manier laten groeien en tijdens de looptijd geen extra geld inleggen of opnemen? Dan is een depositocontract bij Bigbank een aantrekkelijke spaarvorm om uw spaardromen en ambities te realiseren. U kunt een depositocontract online afsluiten en u ontvangt jaarlijks de gegarandeerde rente op uw tegenrekening, zoals vastgelegd in uw depositocontract.

De voordelen van een depositocontract bij Bigbank zijn:

* Een aantrekkelijk renteaanbod waarbij de rente jaarlijks automatisch wordt uitbetaald naar uw Nederlandse tegenrekening;

* Het rendement van uw depositocontract staat vast en wordt dus niet beïnvloed door fluctuaties op aandelenkoersen en een schommelende

* U kunt een depositobedrag afsluiten vanaf 1.000,- euro; * U betaalt geen inleg-, afsluit-, beheerkosten;

* Het kapitaal is gegarandeerd door het depositogarantiestelsel van Estland. Hierdoor zijn de deposito’s afgesloten bij Bigbank wettelijk voor 100% gegarandeerd tot € 100.000 (inclusief opgebouwde rente). Flexibel Sparen Met Flexibel Sparen bij Bigbank kunt u zonder vaste looptijd sparen tegen een variabele rente van – op dit moment – 0,30%. Op deze spaarrekening kunt u op elk wenselijk moment geld storten of opnemen van en naar uw Nederlandse tegenrekening zonder bijkomende kosten. Flexibel Sparen bij Bigbank levert u de volgende voordelen op:

* U ontvangt een variabele rente die aanzienlijk hoger is dan de spaarrente van uw huisbank;

* U kunt op elk wenselijk moment uw spaargeld opnemen of aanvullen; * Flexibel Sparen is geheel kosteloos; * Uw saldo bij Bigbank is gegarandeerd tot 100.000,- euro (inclusief opgebouwde rente).

Ja, ik wil een hoge spaarrente!