Menu

Win een Kenwood broodrooster bij Jumbo!

26 maart 2017 - Food & beverages
Win een Kenwood broodrooster bij Jumbo!

Ontbijtwedstrijd #zininontbijt

Hoera, het is weer voorjaar! Dat betekent lekker actief naar buiten. Of doe je vandaag liever rustig aan? Vergeet sowieso niet om goed te ontbijten! Maak er een heerlijk laat ontbijt van, of een vroege lunch of brunch. Wat je ook doet, deel in ieder geval jouw ontbijttips met Jumbo en maak kans op een prachtig Kenwood broodrooster!
Hoe werkt het?

Op Jumbo.com en in het Hallo Jumbo magazine vind je de beste recepten en tips voor een heerlijk ontbijt. Heb jij zelf ook tips, voor een lekkerder, gezonder of sneller ontbijt – voor thuis of voor wanneer je eropuit gaat? Deel dit dan met Jumbo en natuurlijk ook je vrienden en maak kans op één van de vijf Kenwood kMix broodroosters t.w.v 89,95 euro.

Zo doe je mee:

Upload een foto of video van jouw ontbijttip op Instagram met #zininontbijt en tag Jumbo. Winnaars ontvangen persoonlijk bericht en worden ook vermeld op onze Facebook en Instagram pagina’s.
De prijs: Kenwood broodrooster kMix TCX751

Het Kenwood kMix broodrooster TCX751 combineert functionaliteit en design perfect met elkaar. Daarnaast biedt dit apparaat volledige controle over het bruiningsproces en heeft nieuwe, verbeterde functies, zoals een bagel- en opwarmfunctie. Kortom: met het kMix broodrooster wordt elk ontbijt een feest!

Ja, ik wil een gratis broodrooster winnen!