Menu

Win Festivaltickets met Desperados!

27 mei 2018 - Food & beverages
Win Festivaltickets met Desperados!

Actieperiode en speelwijze
• Deelnemen kan van 5 april 2018 tot en met 30 juni 2018.
• Er zijn twee verschillende winmechanismes waaraan men kan deelnemen:
– Extra vette prijzen winnen door eigen track te mixen met behulp van de Playable Bottle (mix je eigen track en win extra vette festivalprijzen);
– Festival tickets winnen door het invullen van een code on pack (retail) of van een code op een voucher (horeca).

• Deelnemer aan de actie ‘mix je eigen track en win extra vette festivalprijzen’:
o Voor deelname aan deze activatie dient een deelnemer een DESPERADOS 6pack fles Original actieverpakking in een deelnemende supermarkt te kopen. De deelnemer scant de fles uit het 6pack met Facebook Messenger. Vervolgens komt de deelnemer op een platform waar hij/zij muziek kan mixen. Na een bepaalde tijd ontvangt de deelnemer een bericht in Facebook Messenger met daarin een code en een link naar de landingspagina www.desperados.com/festivals/play. Daar vult de deelnemer de code in. Vervolgens vult de deelnemer zijn/haar gegevens in. Op of omstreeks 25 juni of 23 juli krijgen de winnaars van de extra vette prijs persoonlijk bericht.

• Deelnemer aan de actie “festival tickets winnen door het invullen van een code on pack (retail) of een code op een voucher (horeca)”:
o Voor deelname aan de supermarktactie dient een deelnemer een DESPERADOS 6pack fles actieverpakking (Original en/of Mojito) in een deelnemende supermarkt te kopen. De deelnemer kan de actiecode die op de actieverpakking staat invoeren op de website www.desperados.com/festivals. Na het invullen van deze code kan de deelnemer aangeven wat zijn/haar favoriete festival is. Hierna vult de deelnemer zijn/haar code in en checkt of de code klopt. Op de volgende pagina krijgt de deelnemer te zien of hij/zij wel of niet gewonnen heeft.

Ja, ik wil festivaltickets winnen!