Menu

Win kaarten voor het Sniester festival in Den Haag!

21 mei 2017 - Music
Win kaarten voor het Sniester festival in Den Haag!

Volgende week maak je op Den Haag FM kans op vrijkaarten voor het spannendste muziekfestival van Den Haag: Sniester. Drie dagen lang knetterend goede optredens, theater, lekker eten en fun.

Het festival vindt plaats op vrijdag 26 en zaterdag 27 mei, op en rond de Grote Markt. Er zijn optredens van onder anderen Lucky Fonz III, The Jerry Hormone Ego Trip, Animal House, Donnie, Niko, Son Mieux, Traumahelikopter, Navarone, Mamihlapinatapai, Rät N Frikk, Bazookas en De Kraaien. Op zondag is er een gratis kinderfestival.

Wil jij vrijkaarten voor de ruim tachtig concerten op de vrijdag en zaterdag? Vul dan snel hieronder je gegevens in en maak kans op twee passe-partouts. Herman van Velzen (07.00-10.00 uur) en Rob Kemperman (15.00-18.00 uur) bellen volgende week maandag tot en met donderdag live op Den Haag FM met de winnaars.

Live radio vanaf Grote Markt

Den Haag FM is mediapartner van Sniester en zendt op beide festivaldagen ’s avonds live uit vanaf de Grote Markt. Het hele programma van het festival vind je op www.snietser.nl

Ja, ik wil kaarten winnen voor het Sniester festival in Den Haag!